Username:
Password:
Activate Account Forgot Password?
Advanced Search
Active Players on Sylestia
Category Total Yesterday
Players 7,267 1,139
Sylestia Pet Data
Category Total Yesterday
Pets 5,278,404 3,024
Generated 378,096 336
Captured 813,822 555
Bred 4,086,486 2,133
Statistics updated daily at midnight
Recent Announcements
Thread Posted
The Maws of Madness Nov 11
Double Experience Week.. Oct 25
Fall Festival Diamond.. Oct 25
Fall Festival Overview Oct 25
Site Downtime - 10/25.. Oct 24
Forum Index > News and Announcements > Wardrobe Update Now Live!
Page 3 1, 2, 3, 4... 12, 13, 14 Go to Page:
Author Thread Post
Amaya
Level 70
The Kind-Hearted
Joined: 12/18/2012
Threads: 60
Posts: 925
Posted: 10/18/2019 at 5:01 PM Post #21
I had that hair too, it was on one of my other Avis so I couldn't remember what it looked like but I did think it was an odd style for me to choose.
Canawlia
Level 70
Ghost Writer
Joined: 5/15/2018
Threads: 48
Posts: 8,401
Posted: 10/18/2019 at 5:03 PM Post #22
*sobs* All these defaults are so beautiful, I don't know what to wear
Orca2Whale
Level 70
Benevolent Brewer
Joined: 11/1/2018
Threads: 204
Posts: 22,923
Posted: 10/18/2019 at 5:07 PM Post #23
Darn....it's literlaly the only browser on my computer that actually kinda sorta works....

Guess it's time to download Firefox or something XD (wonder if my account still works? Hmm.. *wanders off*)
Ayalaatreides
Level 68
Joined: 11/7/2018
Threads: 13
Posts: 69
Posted: 10/18/2019 at 5:12 PM Post #24
I keep getting an error when I try to unlock a second outfit slot, or when I try to save an outfit, it tells me I can't save an outfit with Outfits or Items that I don't own, except all the items I'm trying to equip are ones I already own.

EDIT: screencap showing the error
Edited By Ayalaatreides on 10/18/2019 at 5:31 PM.
Articu
Level 70
The Kind-Hearted
Joined: 4/20/2016
Threads: 140
Posts: 1,334
Posted: 10/18/2019 at 5:15 PM Post #25
i have the same problem here..... now i'm trying to change it one item at a time, saving, then changing another. that seems to be working... so far

changing it one item at a time indeed worked
Edited By Articu on 10/18/2019 at 5:17 PM.
Somneli
Level 70
The Perfectionist
Joined: 1/9/2016
Threads: 75
Posts: 2,439
Posted: 10/18/2019 at 5:15 PM Post #26
Small things, but worth mentioning:

-Double clicking a hairstyle to remove it defaults to Hair 5, not bald like it used to. I never used the bald option, but others might have, so it may be worth adding back.

-The default outfits are out of numerical order ._. for me they go 1, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.
Malikas
Level 70
The Kind-Hearted
Joined: 12/17/2015
Threads: 45
Posts: 879
Posted: 10/18/2019 at 5:39 PM Post #27
Hi Krin,

Love the new search filters! They are so much easier!!

One tweak that would make a *big* difference in reducing annoyance when searching would be a "select all" or "reset" button for the filters...

At the beginning, I can see all the avi items. But if I pick a filter for, say, epic only, I can choose another filter (such as legendary), but I can't go back to seeing all of them...
Amaya
Level 70
The Kind-Hearted
Joined: 12/18/2012
Threads: 60
Posts: 925
Posted: 10/18/2019 at 5:41 PM Post #28
I had to unequip and reequip my sea dragon wings when that happened.
Krinadon
Level 70
Guardian of the Realm
Site Administrator
Joined: 12/17/2012
Threads: 785
Posts: 11,527
Posted: 10/18/2019 at 6:05 PM Post #29
Link: https://www.sylestia.com/forums/?thread=81755&page=3#27
Author: Malikas
Time Posted: 10/18/2019 at 5:39 PM
Hi Krin,

Love the new search filters! They are so much easier!!

One tweak that would make a *big* difference in reducing annoyance when searching would be a "select all" or "reset" button for the filters...

At the beginning, I can see all the avi items. But if I pick a filter for, say, epic only, I can choose another filter (such as legendary), but I can't go back to seeing all of them...


A 'reset parameter' button would be a nice addition.

However, you can click again on any selected parameter to toggle it off.
Mikazukichan
Level 70
The Artistic
Joined: 1/28/2014
Threads: 245
Posts: 7,176
Posted: 10/18/2019 at 6:09 PM Post #30
After playing with the wardrobe, it seems if you reclick the button of the choice you're on (like the check mark for owned, or the button for spring festival), it takes you back to it showing all items. Not super intuitive, but thought I'd share lol.
Go to Page:
1, 2, 3, 4... 12, 13, 14
This Page loaded in 0.012 seconds.
Terms of Service | Privacy Policy | Contact Us | Credits
© Copyright 2011-2019 Sylestia Games LLC.
All names and logos associated with Sylestia are Trademarks of Sylestia Games LLC.
All other trademarks are the property of their respective owners.
For questions, comments, or concerns please email at Support@Sylestia.com.